SİYAHKUŞAK

Teslime Çelik, Yılın Antrenör Adayı!

Teslime Çelik, Yılın Antrenör Adayı!
Uluslararası Amatör Muay Thai Federasyonu (IFMA), Muay Thai Milli Takım AntrenörüTeslime Çelik’i ‘Yılın Antrenörü’ adayları arasında gösterdi.

Bugüne kadar bir çok dövüş sanatıyla uğraşan Teslime Çelik, muay thai, wushu ve kick boks branşlarında ön plana çıktı. Çeşitli dereceler elde eden Çelik, 2001 yılında Muay Thai’de Yunanistan’da düzenlenen özel bir turnuvada dünya şampiyon oldu. Çelik, daha sonra antrenörlüğe geçiş yaptı.

Milli takımla çeşitli şampiyonalarda görev yaptı. Çok sayıda Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonu yetiştirdi. Teslime Çelik’in başarıları, tecrübe ve deneyimi onu bu yıl IFMA tarafından yılın antrenörlüğüne aday gösterilmesini sağladı. Çelik’in yanı sıra adaylar arasında Ukrayna’dan Pavel Yevtushenko, Kanada’dan Suchart Yodkerepauprai ve Rusya’dan Vitaly Miller da yer aldı.

Muay Thai Milli Takım AntrenörüTeslime Çelik sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada;
Sevgili Dostlarım,
IFMA, “Olimpik Spor Gegecesi” ödül töreninde Muay Thai Dünya Federasyonu’nca “Yılın Antrenörü” olarak aday gösterildim. Türkiye’den tek aday olarak gösterildiğim bu organizasyonda; “Güzel ülkemi” ve spora gönül vermiş hizmet etmiş güzide meslektaşlarımı temsil etmek benim için onurdur. Bu “Milli davada” desteklerinizi bekliyor, saygılar sunuyorum.

*Oylar Teslime Çelik’e!
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.