UFC 316’DA ÇILGIN GECE!

Dvalishvili Kemer Korudu, Kayla Harrison Kazandı
UFC 316’DA ÇILGIN GECE!

İki horaz sıklet maçında Dvalishvili Kemer Korudu, Kayla Harrison Kazandı.
New Jersey eyaletinin Newark şehrinde çılgın bir gece geride kaldı ve UFC 316 tarihe geçti. İki horaz sıklet maçında Dvalishvili Kemer Korudu, Kayla Harrison Kazandı.
Merab Dvalishvili, Sean O’Malley’e karşı güçlü bir performans ve galibiyetle en iyi tartışmasında neden yer aldığını kanıtlamış oldu. Gecenin ikinci kemer maçında Kayla Harrison, Julianna Pena’yı geçerek horoz sıklet unvanını aldıktan sonra UFC şampiyonluğunu ilan etti.
Merab Dvalishvili, Sean O’Malley’i pes ettirerek kemer korudu
Ana etkinlikte Gürcistanlı Merab Dvalishvili, üçüncü rauntta Amerikalı Sean O’Malley’i pes ettirerek horoz sıklet şampiyonluk kemerini korudu. Dvalishvili, geçen yıl O’Malley’i yenerek kemeri kazanmıştı ve bu rövanş maçında da aynı performansını ortaya koyarak kazandı.

Merab Dvalishvili kemeri korudu, çılgınlar gibi sevinç yaşadı.
O’Malley ikinci rauntta iyi savunma yapmasına rağmen, üçüncü rauntun başlarında yere serildi ve Dvalishvili hiç geriye bakmadı, submission ile rakibini bitirdi. Dvalishvili, bu zaferle kemerini ikinci kez korumuş oldu ve galibiyet serisini 13’e çıkararak, UFC’de aktif dövüşçüler arasında en uzun ikinci seri oldu.
Merab Dvalishvili, baskın bir performans ortaya koydu
Kayla Harrison, Newark şehrinde düzenlenen UFC 316’da horoz sıklet şampiyonluğunu kazanmak için Julianna Pena’yı pes ettirerek baskın bir performans sergiledi.
Harrison, ikinci raundun sonunda bir kimura ile dövüşü sonlandırmadan önce, rakibi Amerikalı Pena’yı geride bıraktı ve mücadeleyi kontrol etti.
Bu zafer ile iki Olimpiyat judo altın madalyası ve PFL dünya şampiyonluğuna ilk UFC şampiyonluğunu ekledi.

Dvalishvili, submission ile rakibini bitirdi.

Maç sonu, Sean O’Malley

Kayla Harrison’un kemeri