SİYAHKUŞAK

Asiye Şahin, Dünya Şampiyonluk Mücadelesi Verecek!

Asiye Şahin, Dünya Şampiyonluk Mücadelesi Verecek!
Trabzonlu boksör Asiye Özlem Şahin, Almanya’nın Ludwigsburg kentinde 7 kasım akşamı ringe çıkacak. Asiye Şahin, bu gecede Dünya Şampiyonluk Mücadelesi Verecek!

Boksörümüz 21 Haziran 2014 tarihinde Avusturya’nın Viyana şehrinde yapılan Dünya Şampiyonluk gecesinde 47,6 kg da WIBF, WBF ve GBU kemerlerini Taylandın 1 Numara Boksörü Buangern Onesongchai Gym adlı rakibini 6. raund’da nakavt ederek 3 Kemer sahibi olmuştu.

Asiye Özlem Şahin Kimdir?

Sporcumuz Asiye Özlem Şahin 1976’da Trabzon’da doğdu,1987’de Almanya’ya giden Şahin 1992 senesinde Almanya’da tornacılık yapmaya başladı. 2002-2004 yılları arasında ise tornacılığın yanı sıra teknik işletmecilikte yaptı.

Boksa 2004 yılında başlayan Şahin 2007 yılına kadar bu sporu amatör olarak yapıp birçok başarıya imza attı.

2007 yılında profesyonel olarak boks yapmaya başlayan Şahin 2011 yılında 49 kg’de WIBF (Women’s International Boxing Federation) Dünya Boks Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.Ayrıca bu tarihe kadar 19 maça çıkan başarılı boksör mağlubiyet yüzü görmedi.

Özlem Sahin 21 Haziran 2014 tarihinde Asiye Avusturya’nin Viyana Sehrinde yapılan Dünya Şampiyonluk gecesinde 47,6 kg da WIBF, WBF ve GBU kemerlerini Taylandın 1 Numara Boksörü Buangern Onesongchai Gym adlı rakibini 6. raund’da nakavt ederek büyük bir başarıya imza attı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.