SİYAHKUŞAK

Başkan Metin Şahin’den Servet Tazegül’e Destek

Başkan Metin Şahin’den Servet Tazegül’e Destek
1. Avrupa Oyunları’nda madalya kazanamayan Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli sporcu Servet Tazegül’e eleştiri yağdı. Bunun üzerine bir açıklama yapan Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, “Tazegül’e destek verilmesi gerekiyor” dedi.

servet-tazegul-avrupaSon yıllarda Türk Taekwondosu adına katıdığı uluslar arası şampiyonalarda zirve adayı Servet Tazegül, 1. Avrupa Oyunları’nda madalya kazanamayınca hedef oldu. Düne kadar erişilmesi zor başarılara imza atarak Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan milli sporcu Tazegül’e ilk destek federasyon başkanından geldi.

Başkan Şahin, yaklaşık 1 ay önce Dünya Şampiyonu olan Tazegül’ün, Avrupa Oyunları’nda madalya kazanamadığı için ağır bir şekilde eleştirilmesine sert çıktı. Metin Şahin, bireysel olarak Türkiye’nin en elit sporcusu olduğuna dikkat çekerek, ülke olarak kötü sonuçlar aldığında da milli sporcuya destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Şahin, Servet Tazegül’ün bu ülkenin en önemli değerlerinden birisi olduğuna vurgu yaparak, “2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda kazandığı altın madalyayı 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda tekrarlamak tüm hedefidir.” diyerek sporcuya destak verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.