SİYAHKUŞAK

Devlet Bahçeli; “Olimpiyatlarda Yüce Milletimizi Gururlandırın.”

Devlet Bahçeli; “Olimpiyatlarda Yüce Milletimizi Gururlandırın.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, “Taekwondo branşında sporcularımızın aldığı başarılı sonuçları gurur ve takdirle karşılıyoruz.”

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Federasyon Eğitim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sefa Lök ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi geçen ziyarette Başkan Şahin, federasyonun faaliyetleriyle ilgili Bahçeli’ye bilgi verdi. Devlet Bahçeli, Taekwondo Federasyonunun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Taekwondo branşında sporcularımızın aldığı başarılı sonuçları gurur ve takdirle karşılıyoruz. 2020 yılında yapılacak olimpiyat oyunlarında Federasyonumuzdan yine yüce milletimizi gururlandıracak sonuçlar bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin, 2020’de başarılı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurgulayarak, “Taekwondo ailesi olarak, hakemlerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza gösterdiğiniz derin ilgi ve muhabbet dolayısıyla müteşekkiriz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.