SİYAHKUŞAK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan Bayram mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan Bayram mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapan Bakan Çağatay Kılıç ’ın mesajı şöyle:

“Bizler doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye olarak ortak bir kültürü, ortak bir medeniyeti paylaşıyoruz. Bu coğrafyada yüzyıllar boyu yaşamış olduğumuz her türlü tecrübe bizi birbirimize kardeş kıldı, bağlarımızı güçlendirdi.

Son zamanlarda millet olarak sahip olduğumuz kardeşlik bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi zedelemeye çalışanlar olsa da; bunu hiçbir zaman başaramayacaklar. Çünkü aziz milletimiz kardeşliğin bereketiyle şimdiye kadar sağduyu ve olgunlukla her türlü sıkıntının, zorluğun üstesinden gelmiştir ve gelecektir.

Bizlere bu millet olma hassasiyetini sağlayan en önemli değerlerimizden birisi de hiç şüphesiz Bayramlarımızdır. Bayramımız vesilesiyle tüm insanlığın ve İslam aleminin bir olmasını, Müslümanların birbirine daha çok kenetlenmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, başta sahip olduğumuz bu eşsiz medeniyeti nesilden nesile aktaracak olan kıymetli gençlerimizin ve tüm Türkiye’mizin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.