SİYAHKUŞAK

Karatecilerin Performansına Alkış Aldı

Karatecilerin Performansına Alkış Aldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca ülke genelinde yapılan 190 spor tesisi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı törenle açıldı. Karatecilerimiz, törende sergilediği performans ile büyük alkış aldı.

davutoglu-gosteri-ankaraggGençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde yapılan 190 spor tesisi Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı törenle açıldı. Ankara’da yapılan törende, 22 tesisin temeli atılırken, engelli sporcular için özel olarak yaptırılan otobüsler de hizmete girdi.

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan törende bir konuşma yapan Başkanımız Ahmet Davutoğlu, birçok mütefekkir ve düşünürün zihnindeki gençliği hayal ettiğini, Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı ve Çanakkale Destanı’nı yazarken, gençliğe “Asım’ın Nesli” diye hitap ettiğini, Necip Fazıl Kısakürek’ın “Mehmedim” ve Sezai Karakoç’un da “Diriliş nesli” dediğini anımsatarak, “Herkes bir gençlik ile geleceği inşa etme gayreti içine girdi. Şimdi ümitle kararlılıkla ve büyük özgüvenle görüyoruz ki yeni bir gençlik yetişiyor, Asım’ın Nesli, Mehmedim’in nesli yetişiyor. Onun için son 12 yıl içinde birçok hizmeti hayata geçirdik. Sizlerle ilgili olağanüstü hamleler gerçekleştirdik. Bugün 190 yeni tesis kazandırıldı. 12 yıl içinde bin 650 tesis tamamladık. 199 gençlik merkezini tamamladık, son açılanlarla 203 e çıktı” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Milli sporcumuz Ahmet Sarıca ile Dilara Bozan, Gizem Şahin ve Rabia Küsmüş’ten oluşan Avrupa Şampiyonu Bayan Kata Takımımız ve Ankara’da faaliyet gösteren kulüplerimizde sporculuk yaşantısını sürdüren genç karatekalar, bir gösteri performansı sergiledi. Karatecilerimiz başarılı performansları ile büyük alkış aldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.