SİYAHKUŞAK

Survivor All Star Şampiyonu Turabi Oldu…

Survivor All Star Şampiyonu Turabi Oldu…
Survivor All Star, Turabi oldu. Geçen sene katıldığı Survivor ‘Ünlüler&Gönüllüler’i de birinci olarak bitiren yarışmacı çifte zafer yaşadı.

Son 10 yıla damga vuran ve 4 aydan beri Survivor All Star olarak devam eden yarışma final bölümüyle sona erdi. Yarışmanın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleşen finalinde Merve Aydın’dan fazla oy alan Turabi Çamkıran şampiyon oldu.

Başa baş gittiği ifade edilen SMS oylamasının sonunda Turabi Çamkıran, Merve Aydın’dan fazla oy aldı. Son 10 yılın Survivor All Star şampiyonu Turabi, “Survivor All Star” kupasını ve 500 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu.

Şampiyonun açıklanmasıyla birlikte büyük sevinç yaşayan Turabi mutluluğunu ailesi ile paylaştı. Yakın arkadaşları Bozok, Hilmicem’le sarılarak heyecena ortak etti. Geçen sene katıldığı Survivor ‘Ünlüler&Gönüllüler’i de birinci olarak kapatan yarışmacı çifte zafer yaşamış oldu.

Bilindiği gibi Turabi Muay Thai çalışıyor. Bunu defalarca dile getiren yarışmacı thai camiasından bir çok kez tepki aldı. Hatta bazı profesyonel dövüşcüler sosyal paylaşım sitelerinden maç teklif etti. Turabi bunlara kayıtsız kalarak cevap vermedi.

Turabi yarışma sonunda kazandığı ödül ile bir salon açmayı düşündüğünü kupayıda salonuna koyacağını açıkladı.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.