SİYAHKUŞAK

Taekwondo Grand Prix Müsabakaları Samsun’da Yapılacak

Taekwondo Grand Prix Müsabakaları Samsun’da Yapılacak
2016 Rio Olimpiyatları’na katılım için puan veren ve olimpik sikletlerde Dünya sıralamasındaki üst düzey sporcuların davet edildiği Taekwondo Grand Prix Müsabakaları’nın bir ayağı da Samsun’da yapılacak.

Bu taekwondo şöleni internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve bu canlı yayın bilgilerine Taekwondo Federasyonu’nun web sitesi üzerinden ulaşılabilecek.

Ayrıca, yarı final ve final müsabakaları TRT HD kanalı tarafından da televizyondan canlı olarak izleyenlerle buluşturulacak. 3 gün sürecek müsabakalarda TRT HD kanalının canlı yayınları; 18 Eylül (Cuma) ve 19 Eylül (Cumartesi) günleri saat 16.30’da, 20 Eylül (Pazar) günü ise saat 15.00’de başlayacak.

Grand Prix Müsabakaları’na Türk sporcular da katılıyor. Erkekler 58 Kg’da Mehmet Dolaş, 68 Kg’da Servet Tazegül artı Berkay Akyol, 80 Kg’da Yunus Sarı artı Berkcan Süngü, +80 Kg’da Ali Sarı, Serdar Yüksel artı Kaan Kılıç,

Bayanlar 49 Kg’da Rukiye Yıldırım artı Sümeyye İloğlu, 57 Kg’da Hatice Kübra Yangın, Dürdane Altunel artı Fatma Sarıdoğan, 67 Kg’da Nur Tatar, İrem Yaman artı Kübra Kıyı, +67 Kg’da Nafia Kuş, Furkan Asena Aydın artı Cansel Deniz tatemiye çıkacak.

Öte yandan Türkiye A Milli takımı hazırlıklarını Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda sürdürüyor. Milli takımı Teknik Direktörü Ali Şahin ve yardımcılarıyla şampiyonaya hazırlanan Ay-Yıldızlı sporcularımız iyi performans sergileyerek 2016 Olimpiyat Oyunlarında yer almayı hedefliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.