SİYAHKUŞAK

TOKYO 2020 KORONAVİRÜS ENGELİNE TAKILMAYACAK!

TOKYO 2020 KORONAVİRÜS ENGELİNE TAKILMAYACAK!

   Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları öncesi son viraj! Oyunlara katılım yönünde kota müsabakaları devam ederken oyunların akibeti konuşulmuyor değil. Koronavirüs engeline takılarak 2021 yaz ayına ertelenen oyunların start tarihinde meşale yanacak! Bu konuda yapılan açıklamalardan biri Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı John Coates’den geldi. Coates, “Tarihin en güvenli organizasyonunu yapacağız” dedi.

Olimpiyat oyunları hakkında John Coates’den gelen açıklama rotayı ortaya koydu. Organizasyonun bu yaz planlandığı gibi yapılacağını dile getiren Coates, “Tarihinin en iyi hazırlanılmış oyunlarını gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Bu konuda hiç bir tereddüdüm yok. Bu olimpiyat, tarihin en güvenli organizasyonu olacak. Atletlerden çalışanlara herkesin sağlığını ilgilendiren tüm tedbirler alındı” dedi.

Öte yandan John Coates’in dışında Japonya hükümeti ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), katılımcılar ile Japonya halkının güvenliğine dikkat çekerek yeterli düzeyde alınmış salgın tedbirleriyle, Tokyo Olimpiyatları’nın düzenleneceğini ifade ediyor.

Tokyo 2020, yeni inşa edilen Ulus Stadı’nda düzenlenecek törenle 23 Temmuz 2021’de başlayacak. En çok madalya (339) dağıtılacak olimpiyat olması planlanan Tokyo 2020, 8 Ağustos’ta sona erecek.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.