SİYAHKUŞAK

YURTDIŞI KULÜPLERDEN FEDERASYON SEÇİMLERİNDE OY TALEBİ

YURTDIŞI KULÜPLERDEN FEDERASYON SEÇİMLERİNDE OY TALEBİ

 

Flaş! Gençlik ve Spor Bakanlığı’na yurtdışı Türklerinden talep! Yurtdışında yaşamlarını sürdüren Türk sporcuları ve spor branşları adına federasyon seçimlerinde seçme ve seçilme hakkı için dilekçe verildi.


Almanya’nın Hannover Şehrinde yaşamını sürdüren Sensei İlhan Değirmenci imzalı dilekçede,  Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan bakanlığın ve ilgili federasyon tarafından görevlendirilmiş yetkililerin gözetiminde seçimlere katılarak oy kullanmak hakkı istendi. Oyların ikamet edilen ülkelerde, Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçilikleri ve Başkonsolosluklarında kullanılması yönünde görüş ifade edildi.

Yapılan açıklamada dilekçe, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na şahsen iletilmesi için, yetkili makamlara,  15.12.2020 tarihinde iletildi. İlhan Değirmenci, konu hakkında, “Türk sporuna ve sporcusuna hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu önemli konudan siz değerli spor camiamızı bilgilendirmek ve haberdar etmek istedim. Hepinize Almanya’nın Hannover Şehrinden saygı ve sevgi dolu selamlarımı gönderiyorum.” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.