SİYAHKUŞAK

Zlatan İbrahimovic Siyahkuşak Aldı

Dövüş sanatlarını yeşil sahalara taşıyan  İsveçli futbol yıldızı Zlatan İbrahimovic , İtalya Taekwondo Federasyonu tarafından siyah kuşak ile onurlandırıldı!

Zlatan İbrahimovic Siyahkuşak Aldı

Futbol hayatını İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan’da sürdüren Zlatan İbrahimovic, yeşil sahalarda sergilediği dövüş sanatları hareketleriyle ilgi odağı oldu! Zlatan İbrahimovic, gol sevinci yaşarken topu formasının içine sokan Robinho’ya attığı tekmeyle gündeme gelince, İtalya Taekwondo Federasyonu devreye girdi. Daha önce Taekwondo sporu çalışan İbrahimoviç’e Siyahkuşak takıldı.

İbrahimoviç’in Milan’a transferinden bu yana takım arkadaşı Oguchi Onyewu ile sürtüşmeler yaşadığı iddia edilirken, Amerikan Oyuncu Onyewu’nun dizindeki sakatlığından dolayı bir yıl sahalardan uzak kaldığı için agresif davranınca olay patlak verdi. Takım arkadaşı Oguchi Onyewu’yla tekme tokat kavga eden Ibrahimoviç,  son olarak Robinho’ya attığı tekmeyle gündeme gelince İtalya Taekwondo Federasyonu Siyahkuşak için devreye girdi.

Barcelona’da geçen başarısız bir sezonun ardından Milan’a transfer olan Zlatan İbrahimovic kırmızı siyahlı kulüpte ilk başarısını Siyahkuşak alarak yaşadı! Gençliğinde kavgacı bir yapıya sahip olduğu ifade edilen İsveçli golcünün 17 yaşına dek taekwondo çalıştığı bildirildi.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.