SİYAHKUŞAK

6. Kyokushin Karate Balkan Şampiyonası Bulgaristan’da Yapıldı

6. Kyokushin Karate Balkan Şampiyonası Bulgaristan’da Yapıldı

Madalyalar tamam Çanakkale ve Afrin Şehidlerimize Selam!
Bulgaristan’ın Varna kentinde 17 mart tarihinde gerçekleşen The 6th Balkan Kyokushin Karate Championships’da sporcularımız bu anlamlı gün öncesi madalya için tatamiye çıktı ve toplamda 19 madalya kazandı.

SmartSelectImage 2018 03 19 00 17 28

*
Bulgaristan’ın Varna kentinde 17 mart tarihinde yapılan 6. Kyokushin Karate Balkan Şampiyonası başarıyla sonuçlandı. Veteran dahil tüm kategorilerde müsabakalar yapıldı ve Karate Federasyonu  Kyokushin Milli Takımı’da ülkemizi temsil etti. Türkiye 6 Altın, 7 Gümüş, 3 üçüncü ve 3 dördüncü çıkartarak toplamda 19 madalya kazandı.

Karate Federasyonu Kyokushin Karate Milli Takımı 1 Mart öncesi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele verdi. Kazanılan madalyalar Çanakkale Şehitlerine ve Afrin Şehidlerimize armağan edildi. Şampiyona sonrası sporcu, antrenör ve yönetici kadromuz ay-yıldız bayraklarımızla The 6th Balkan Karate Championships’ın hatırası çekildi.

Kyokushin Balkan Şampiyonası akabinde, bu başarının alınmasında büyük katkı başta Federasyon Başkanı Esat Delihasan, Genel Sekreter Gökmen Teyran, tüm Kyokushin Karate antrenörleri, sporcu aileleri ve sporcularımıza teşekkür edilirken başarı ve sevinç gözlerden kaçmadı. Özellikle TKF Başkanı Esat Delihasan’ın desteğine vurgu yapıldı.
Balkan Kyokushin Karate

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.