SİYAHKUŞAK

Başkan Esat Delihasan,”Fransa Öncesi En Büyük Sınavımızı Verdik”

Başkan Esat Delihasan,”Fransa Öncesi En Büyük Sınavımızı Verdik”

Karate Milli Takımı 5-8 Mayıs tarihleri arasında Fransa’da  yapılacak 51. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası öncesi 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’da ciddi bir mücadele verdi. Federasyon Başkanı Esat Delihasan, “En büyük sınavımızı verdik ve Avrupa Şampiyonası’nın iyi geçeceğini düşünüyoruz.” dedi.

Fransa’da 5-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 51. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası öncesi Milli Takımı 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’da mücadele verirken Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Turnuvası’nın kalitesinin çok yüksek olduğunu belirterek, Türk sporcuların sergiledikleri performanstan memnun kaldıklarını söyledi. Başkan Esat Delihasan, “Fransa’da düzenlenecek olan 51. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nın da iyi geçeceğini ümit ediyorum” dedi.

Başkan Delihasan, milli sporcuların performanslarının iyi olduğunu ancak daha iyi yerlere gelebilmek için daha çok çalışılması gerektiğine dikkat çekti. Fransa’da yapılacak Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda mücadele edecek milli takım açısından iyi bir turnuva olduğunu aktaran Esat Delihasan, “Turnuvada güçlü sporcular vardı ve müsabakaların kalitesi oldukça yüksekti. Çok iyi mücadeleler izledik, bundan dolayı katılım gösteren tüm sporcuları tebrik ediyorum. Milli sporcularımızın performansları ümit vericiydi. Fransa öncesi en büyük sınavımızı verdik ve Avrupa Şampiyonası’nın iyi geçeceğini düşünüyoruz.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.