SİYAHKUŞAK

Fırat Kardeşler’den Wing Tsun Kung-Fu&Escrima

Fırat Kardeşler’den Wing Tsun Kung-Fu&Escrima

Uzun yıllar WTEO’da Wing Tsun ve Escrima dövüş sanatı çalışan Fırat Kardeşler, bugün TWTEO’ya bağlı olarak çalışırken, bir çok elit yerde ders vermeye devam  ediyor. Sifu Hasan FIRAT, Şirinevler, kardeşi Hüseyin FIRAT’ın da Zeytinburnu’ndaki çalışmaları ile dikkat çekiyor. Fırat Hoca, ayrıca 4. Levent’teki Center Wing Tsun&ESC Grup’un da test ve yenileme çalışmalarını yürütüyor.

“Wing Tsun Kung-Fu” Fırat Kardeşler’in hayatında önemli bir yer tutuyor. Özellikle Sifu ŞAHİN ve Sifu AVCI ile çalışarak öğrendikleri sanatın hakkını yeni öğrenciler yetiştirerek veriyorlar. Yer aldığı TWTEO’nun üst düzey Sifu’su olan abi Hasan FIRAT ile Kardeşi Hüseyin FIRAT öğrencileri tarafından da çok seviliyor.

Sifu Hasan FIRAT’ın ders verdiği merkez salon TWTEO Şirinevler’deki çalışmalar, eski ve yeni öğrencilerden oluşan büyük bir grup ile devam ediyor. Pazartesi-Salı ve Cuma günleri yapılan Wing Tsun Kung-Fu/Escrima çalışmaları düzenli ve bir disiplin içinde gerçekleşiyor.

Wing Tsun ve Escrima çalışmak isteyenler için yeni gruba katılma ve özel ders alma imkanı bulunuyor. Ayrıca Sifu Hasan FIRAT, Center Wing Tsun&Esc Grup’un  Test Direktörlüğünü yapıyor, öğrencilerin test ve yenileme çalışmalarını düzenli olarak yürütüyor.

Bilindiği gibi Şirinevler Dojo’da ders veren Sifu Hasan FIRAT, Sifu Mustafa ŞAHİN’nin lideri olduğu Türkiye’nin en eski organizasyonu TWETO’nun Başatrenörü olarak görev yapıyor.

TWTEO Şirinevler:
Sifu HASAN FIRAT
Hürriyet Mh. Akgün Sk. No: 10/6 ŞİRİNEVLER
Dersler:
Şirinevler:
Pazartesi-Çarşamba-Cuma
20:30-22:00
tlf: 0535 322 81 89

M.A.C Sport:
Sultan Selim Mh.&Cd. 4.Levent – İST
Dersler:
Salı-Perşembe-Cumartesi
20:00-21:30
İletişim
Yılmaz VURAL
tlf: 0536 631 64 62

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.