SİYAHKUŞAK

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET KASAPOĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET KASAPOĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ın vefatı spor camiasını yasa boğdu. Spor teşkilatı, kulüpler ve federasyonlar Delihasan için taziye mesajları yayınladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yayınladığı mesajda, “Türkiye Karate Federasyonu Başkanımız Esat Delihasan kardeşimin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum Esat Delihasan’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve bütün spor camiasına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Delihasan’ın yakın dostu Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener de “Karate sporunun ülkemizde ve dünyada gelişimi için büyük çaba harcamış çok değerli bir dost ve spor adamını kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyim. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Karate ailemize başsağlığı diliyorum.” Sözleriyle üzüntüsünü paylaştı.

Dünya Karate Federasyonu da Esat Delihasan’ın vefatını web sitesinden duyurdu. “WKF, Yönetim Kurulu Üyesi Esat Delihasan’a ağlıyor” başlıklı haberde Delihasan’ın hayatını karateye vakfettiği Avrupa karatesinin gelişmesinde de önemli rolü olduğu ifadelerine yer verildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.