KARATE 1-GENÇLİK LİĞİ’NİN İLK ETABI B.A.E’DE START ALACAK

Karate 1-Youth League 20-23 Şubat 2025 tarihlerinde B.A.E nin Dubai kentinde düzenlenecek.
Karate 1-Gençlik Ligi’nin ilk etabı 20-23 Şubat 2025 tarihleri arasında BAE’nin Fujairah kentinde start alıyor. Gençler için popüler etkinliklerin başında gelen Gençlik Liği beş küresel durağının ilki Fujairah olacak ve bu yıl sırasıyla Guadalajara (İspanya), Pore (Hırvatistan), Monterrey (Meksika) ve Venedik’i (İtalya) de ziyaret edecek.
Geçtiğimiz yıl Fujairah’ta düzenlenen Karate 1-Gençlik Ligi’nde 76 ülkeden yaklaşık 1.900 sporcu yarıştı. Sporun yükselen yıldızları dört günlük yarışma için bir araya gelirken 2025’in start alacak ilk etabının da aynı derecede heyecanlı olması bekleniyor.
Bu yıl sezonun ilk Karate 1 – Gençlik Ligi, dünyanın dört bir yanından gelen genç karatecilerin yetenek ve kararlılıklarını sergilerken bay-bayan yarışmalar Kata ve Kumite’de madalya mücadelesinin yanında dikkat çeken yıldızler arasına girmeye çalışacak.