SİYAHKUŞAK

Sensei Hakan Alpay, Filistinli Karatecilere Seminer Verdi

Sensei Hakan Alpay, Filistinli Karatecilere Seminer Verdi
Türkiye Karate Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı İsrail’in Tel Aviv şehrinde Filistinli karatecilere seminer verdi.

filistin-karate-2Filistin Karate Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren karatecilere senede 2 kez giden Sensei Hakan Alpay 29 Ekim’de başlayan semnerde başarılı çalışma gösterdi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen seminere her yaştan karateciler iştirak etti.

Sensei Alpay, Filistin karatesinin mimarlarının da katıdığı seminerde beraber çalışma yaparak karatenin Filistin’de gelişimine destek sundu. Alpay, karatecilere kihon ve kumite çalışması yaptırarak bilgi ve tekniklerini güncelledi.

filistin-karate-1

Türkiye Karate Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Filistin Karatesinde geleceği şekillendirirken Türk Karate Federasyonu ve Sensei Hakan Alpay bu seminer ile büyük taktir aldı.

Karate-do çalışmalarına, 1972 yılında İstanbul’da Sensei Hakkı Koşar’ın yanında başladı. 1987 yılına kadar Sensei Hakkı Koşar’dan karate eğitimi aldı.

Hakan Alpay, 1953 yılında İstanbul’da doğdu. Mecidiyeköy Lisesi’nden mezun oldu. İzmir’deki Buca filistin-karate-4Eğitim Enstitüsü’ne devam etti. Karate-do çalışmalarına, 1972 yılında İstanbul’da Sensei Hakkı Koşar’ın yanında başladı. 1987 yılına kadar Sensei Hakkı Koşar’dan karate eğitimi aldı. Türkiye Karate Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. Avrupa Karate Federasyonu ve Akdeniz Karate Federasyonu Teknik Komite Üyeliği, Japon Karate Birliği ve Kobe Osaka International Türkiye Temsilciliği görevlerini yürütüyor. Yazarın ‘Karate Antrenör El Kitabı’, ‘Karatede Sakatlıklar (Derleme)’, ‘Kihon’dan Kumite’ye Geçiş’, ‘Karate-do El Kitabı (Türkiye Karate Federasyonu için)’ ve ‘Hakan Alpay El Kitabı’ isimli beş kitabı bulunuyor.

 

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.