SİYAHKUŞAK

TKF BAŞKANI ESAT DELİHASAN’A SON GÖREV

TKF BAŞKANI ESAT DELİHASAN’A SON GÖREV

Acı kayıp. Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanade vefat eden Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Merhum Esat Delihasan, Eyüp Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Karate camiası başkanına ağlıyor. Yaklaşık bir haftadır koronavirüs tedavisi gördüğü İstanbul Avrasya Hastanesi’nde sabah 08.00 sularında hayatını kaybeden Delihasan için Eyüp Sultan Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Delihasan’ın cenaze namazına Gençlik ve Spor eski bakanlarından Osman Aşkın Bak, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, AK Parti İstanbul İl Komisyonu Başkanı Serhat Karadağ, Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Özbayraktar, Yönetim Kurulu üyeleri Adem Pehlivan, Muhlis Can, Mehmet Kör, Karate Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Delihasan ile çok sayıda antrenör, hakem ve sporcu katıldı. Delihasan’ın naaşı kılınan cenazı namazının ardından tekbirlerle arabaya konuldu ve helallik alınması için Alibeyköy’deki evine götürüldü. Esat Delihasan’ın cenazesi yarın Rize’deki aile mezarlığında toprağa verilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.