SİYAHKUŞAK

TWTEO’nun 2019 Kasım Semineri Güneşli’deki Okulunda Gerçekleşti

TWTEO’nun 2019 Kasım Semineri Güneşli’deki Okulunda Gerçekleşti

Türkiye Wing Tsun Escrima Okulları(TWTEO), 2019 yılı son Wing Tsun&Escrima seminerini 30 Kasım Cumartesi günü organizasyona bağlı Güneşli’deki okulunda gerçekleştirdi. 

Ülkemizde Wing Tsun Kung-Fu’ya karşı ilgi ve katılım her geçen gün artarak devam ederken organizasyonlar dünyaca ünlü dövüş sanatları ustası İp Man’in sistemi öğretmeye devam ediyor. Esamesi 350 yıl öncesine dayanan geleneksel dövüş sanatının ülkemizle adının anılması ve tanışması ise  yaklaşık 40 yılı buluyor. 

Ülkemizin ilk Wing Tsun organizasyonu olan TWTEO, 2019 yılı son Wing Tsun&Escrima seminerini 30 Kasım Cumartesi günü organizasyona bağlı Güneşli’deki okulunda gerçekleştirdi. Organizasyona bağlı okullardan seviyesi gelen öğrenci ve diğer katılımcıların yer aldığı seminer ile öğrenciler kendini yenileme imkanı buldu.

Seminer, Lideri Ata Mustafa Şahin olan TWTEO’nun Başantrenörü Sifu Hasan Fırat tarafında icra edildi. Seminerde Sifu Hüseyin Fırat ile Sifu Hasan Sönmez’de yer alırken organizasyonun 4. Levent’teki okulu M.A.C. Sport’tan eğitmenliğini Yılmaz Vural’ın yaptığı Center Wing Tsun&ESC Grup’ta katıldı.

Seminer Başantrenör Sifu Fırat’ın açış konuşması ile birlikte başladı. Isınma ve teknik, formların çalışılması, eşli teknik çalışmalar ve yoğun geçen test çalışmaları ile son buldu. TWTEO Güneşli’nin eğitmeni Sifu Hasan Sönmez ve salon görevlileri, seminer katılımcılarını güzel bir şekilde ağırlarken misafirperverliği ve ikramları dikkat çekti.

 Öğrencileri bir cumartesiyi TWTEO’nun seminer takviminde yer alan bu seminer ile değerlendirirken Sifu Fırat’ın yorum ve tekniği ile Wing Tsun Kung Fu’yu yaşama imkanı buldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.