SİYAHKUŞAK

Y.T.B.F. Yürütme Kurulu Belirleme Süreci Hız Aldı

Y.T.B.F. Yürütme Kurulu Belirleme Süreci Hız Aldı
Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın dövüş sanatlarındaki hamlesi her gün bir adım daha ileri gidiyor. Bu cerçevede geniş bir yelpazeye hizmet götürme mücadelesi veren Yurtdışı Türkleri Budo Federasyonu (Y.T.B.F.) Yürütme Kurulu Belirleme Süreci Kapsamında, İlhanDeğirmenci ve Mahmut Şahin, Almanya’nın Honnover şehrinde bir araya geldi.

Y.T.B.F. Yürütme Kurulu Belirleme Süreci Kapsamında, İlhanDeğirmenci ve Mahmut Şahin, Almanya’nın Honnover Şehrinde Bir araya geldi. İkili, süreç içinde kısa,orta ve uzun vadede Y.T.B.F.’in izleyeceği yol haritası üzerinde görüştü.

Değirmenci, konu ile ilgili Budo Haber Bülteni’ne yaptığı açıklamada, ”Oluşturmaya çalıştığım Y.T.B.F.’in Yürütme Kurulunun süreci biraz uzuyor bunun farkındayım, ancak; kurulda görev alacak olan Arkadaşlarım ile buluşup kendilerini daha yakından tanımaya çalışıyorum, Değerli Mahmut Şahin Yıllarca Savunma ve Mücadele Sporlarına emek veren bir Arkadaşımız. Şahsen kendisini tanımaktan çok mutlu oldum.”

“Federasyonun içinde yer alacak kulüp üye sayımızın fazla olması için koşuşturmaktan ziyade, Yürütme Kurulunun içinde yer alacak olan yönetici kadrolarının bir birine saygı ve sevgi çerçevesi içinde, her hangi bir konuda bir masanın etrafında toplanarak, Haktan, Hukuktan yana, Demokratik bir şekilde, bir birlerine duydukları saygı ve sevgi çerçevesi içinde kararlar alabilecek, Spor bilgisi ve donanımı yerterli olan, becerikli ve istikrarlı Arkadaşlarımızın bir araya getirilmesi çabasındayım” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.