SİYAHKUŞAK

Derece Bahane, Kürsüde teklif Şahane!

Derece Bahane, Kürsüde teklif Şahane!

31. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda büyükler ferdi kata dalında yarışan Sabri Kıroğlu, derece yapamamasına karşın kız arkadaşına kürsüde evlenme teklifi etti.

Türkiye’nin en köklü turnuvaları arasında yer alan ve bu yıl 9-11 Mart tarihleri arasında 31’incisi düzenlenen Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda Çerkezköy Belediye Spor Kulübü adına yarışan Sabri Kıroğlu, kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

Kayıtlardan elde edilen gelirin Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağışlanacağı turnuvada büyükler ferdi kata dalında yarışan Sabri Kıroğlu, derece yapamamasına rağmen kürsüye çıkarak kız arkadaşına büyük bir sürpriz yaptı.

Madalya töreni öncesi kürsüye çıkan Sabri Kıroğlu, Düzce’de Türkiye Cimnastik Federasyonu’nda antrenör olarak görev yapan Öznur Aydın’a evlenme teklifi etti. Sürpriz karşısında şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemeyen Aydın’ın “Evet” cevabı üzerine salondakiler çifti tebrik ederek alkışladı.

‘Evet’ yanıtını alan Sabri Kıroğlu, hayalinin derece yaparak bu teklifi gerçekleştirmek olduğunu ancak bunu başaramamasına rağmen sürprizinden vazgeçmeyerek en büyük ödülü aldığını söyledi.

Çifti tebrik eden isimler arasında Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da vardı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.