Flaş! Sensei Mustafa Çak İle Röportaj; “Yüksek Dan olan hocaların Shito-ryuyu kendi menfaatlerine göre kullandığını görüyorum!”

Flaş! Sensei Mustafa Çak İle Röportaj; “Yüksek Dan olan hocaların Shito-ryuyu kendi menfaatlerine göre kullandığını görüyorum!”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Bir Timuçin KARAHAN röportajı SİYAHKUŞAK Web’de!

Rahmetli Shihan Yenal KARAHAN’ın öğrencisi Shito-ryu Karate’nin duayeni Mustafa ÇAK ile Shito-ryu Karate’nin dünü-bugünü!

Yenal Hoca ile ilk tanışma ne zaman oldu? 

– Öncelikle şunu söylemeliyim ki hocamın manevi temsilcileri biziz.

– Şuan diğer hocalar açısından baktığımızda; kimse kusura bakmasın ama Shito-ryu bana göre çok pasifize edildi.

– Yenal hocamın sadece bir hoca olarak değil, bir ağabey olarak tanıdık.

– Ananevisinden uzak, yüksek Dan olan hocaların Shito-ryuyu kendi menfaatlerine göre kullandığını görüyorum ki kendileri yüksek Dan ve kademelere sahip oldukları için kendilerini baş görüyorlar.

– Gördüğüm kadarıyla 5-6. Dan hocalar 3-4 öğrenciyle seans yapıyor.

Ve çok daha fazlası…

Röportajı Oku:

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.