SİYAHKUŞAK

Asiye Özlem Şahin, Fransız Rakibi Coget Ünvan Bırakmadı

Asiye Özlem Şahin, Fransız Rakibi Coget Ünvan Bırakmadı
Almanya’da yaşamını sürdüren Trabzonlu boksör Asiye Özlem Şahin, yeni bir galibiyet sevinci daha yaşadı. Essen kentinde kendisine ait dünya şampiyonluk kemerini korumak için ringe çıkan boksörümüz, Fransız rakibi Coget ünvan bırakmadı.

Fransız rakibi Coget karşısında büyük mücadele veren Asiye Özlem Şahin, 10 raunt boyunca muhteşem performans gösterdi. Adeta kıran kırana geçen mücadelede mükemmel bir performans sergilediler. Çok güçlü rakibi, birde karşılaşmaya  iyi hazırlanınca sporcumuz için ortaya zorlu bir müsabaka çıktı. Buna rağmen Şahin müsabakadan galip ayrılmayı başardı. İzleyiciler tarafından büyük beğeni alırken, sporcular güzel bir performans sergiledi.

Sonuçtan memnun olduğunu belirten Şahin, rakibinin çok güçlü olmasına dikkat çekti. Şahin, “Bu başarımı tüm ülkeme armağan ediyorum. Ülkemizin adını dünyaya duyurmak bana büyük bir gurur veriyor” diye konuştu.

Sporcumuzun basın danışmanı Vedat Alyaz da, boksörlerimizin dünya ringlerinde fırtınalar estirdiğini ve bunlar arasında Özlem Şahin’in defalarca altın kemeri koruyarak dünya tarihine adını altın harflerle yazdığına dikkat çekti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.