SİYAHKUŞAK

Aikido Antrenörlüğü Eğitim Kursu Ankara’da Düzenleniyor

Aikido Antrenörlüğü Eğitim Kursu Ankara’da Düzenleniyor
Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Ankara’da aikido antrenörlüğü  eğitim kursu düzenleniyor. Kursa 155 antrenör adayı katılırken 14 Ağustos’ta Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde başlayan kurs 29 Ağustos’a kadar sürecek.

Türkiye Wushu Federasyonu’nun  eğitim programına katılan sporculara öncelikli olarak üniversitelerden gelen akademisyenler eşliğinde spor bilimleri hakkında teorik bilgiler verildi. Akabinde aikido konusunda uygulama derslerine geçildi.

Programdan önce aikido alanında terfi kuşak yükseltme sınavları yapılırken, sınava Türkiye genelinde 130 sporcunun katıldı. Daha sonra başlayan antrenörlük kursuna ise 155 sporcu müracaatta bulundu.

Programa katılan sporcular öncelikli olarak üniversiteden gelen akademisyenler eşliğinde spor bilimleri dersleri aldı. Sınavların ardından teknik-taktik derslerine geçildi. Fransa’dan davet edilen Nebi Vural hoca hafta boyunca aikodo konusunda uygulama dersleri verecek.

Ankara’da aikido antrenörlüğü  eğitim kursu ile aikido eğitmenlerin çok daha mükemmel tekniklere sahip olması hedeflenirkeniyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.