FLAŞ! İBO ASLAN UFC’DE İKİNCİ MAÇINA ÇIKIYOR…

UFC 308, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Yas Adası’ndaki Etihad Arena’da 26 Ekim Cumartesi 21:00 GMT+3 start alacak. Türkiye’nin UFC’deki yıldızı İbo Aslan, Hafif Ağır Sıklet mücadelesinde Brezilyalı Raffael Cerqueira ile karşılaşacak.
Haber: F. Vural YILMAZ
Türkiye’nin UFC’deki yıldızı İbo Aslan, 308 kartında ikinci randevuye çıkıyor. İlk maçını kazanan yıldızımız bu sefer Brezilyalı Raffael Cerqueira ile karşılaşacak. Hafif Ağır Sıklet mücadelesinde Aslan, rakibinin namağlup serisini bozmayı hedefleyecek.
Raffael Cerqueira, 11-0’lık derecesiyle UFC’deki ilk maçına çıkacak olsa da, Aslan’ın deneyimi ve gücü karşısında zorlu bir sınav verecek. İbo Aslan, 13-1’lik kariyer rekoruyla UFC’deki yükselişine devam etmek ve bu maçı kazanarak sıralamaya girmek istiyor.
İbo, 6 yaş genç olması ve UFC tecrübesi sayesinde rakibine karşı avantaj sağlamak istiyor. Daha önce Dana White Contender Series’de dikkat çeken performansıyla UFC kontratını kapmıştı. Mart ayında MMA’deki tek yenilgisi olan rakibi Anton Turkalj‘dan rövanşı alarak UFC’deki ilk zaferini elde etmişti.