SİYAHKUŞAK

İngiliz Boksör David Haye ve Kıbrıs Tutkusu

İngiliz Boksör David Haye ve Kıbrıs Tutkusu

Ünlü İngiliz boksör David Haye, önümüzdeki ay yapacağı boks maçında yine Kıbrıs bayraklı şortunu giyecek. Londra’da KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile bir araya gelen Haye, “Hiç kimse beni Kıbrıs’ı desteklemekten vazgeçiremez” dedi.

KktcKKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile İngiltere’nin başkenti Londra’da bir araya gelen İngiliz boksör David Haye, Kıbrıs bayraklı formasıyla ringlere çıkmaya devam edeceğini söyledi. Yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çeken Haye, “Kıbrıs’ı desteklemeye devam edeceğim. Hiç kimse beni Kıbrıs’ı desteklemekten vazgeçiremez” dedi. İki buçuk yıl kıbrıs’ta yaşadığını dile getiren Haye, oradaki insanları çok sevdiğini oğlunun orada doğduğunu, oradaki herkesin kendisini desteklediğini ve çok misafirperver olduklarını ifade etti.

Londra’da Yaşamak Çok Zor

İngiliz boksör David Haye, Londra’da yaşamak çok zor olduğuna değinerek, “Antrenmanlarıma orda da devam ediyorum, insanlar sakin ve telaşsız. En önemlisi, gittiğim zaman konsantre olabiliyorum. Ringdeki en iyi performansımı orada çalıştığım zaman gösteriyorum. Orada antreman yaptığımda asla maçı kaybetmiyorum.” diye konuştu.

Derviş Eroğlu

KKTC C.Başkanı Derviş Eroğlu

Teşekkür Plaketi

Oynayacağı maçın önemine değinen Haye, Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun da maçı izleyecek olmasından büyük memnuniyet duyduğunu da belirtti. KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da Haye’ye spor yaşamında Kıbrıs ve Kıbrıslılara yönelik gösterdiği destek ve çalışmalar için bir teşekkür plaketi sunarken, Haye de Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Ortopedik Engelliler Derneği’ne bağışta bulundu.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.